Ons advies


Het beste advies dat wij als verkeersschool Hogering jou kunnen geven is zo snel mogelijk beginnen met autorijlessen. Hoe jonger je bent, hoe sneller je leert. Sneller leren betekent ook dat je minder lessen nodig hebt en daardoor veel geld kunt besparen. Omdat het verkeer steeds drukker, complexer en dus ingewikkelder wordt, worden de eisen die voor het rijexamen gelden regelmatig verzwaard. Je kan al beginnen met lessen als je 16 jaar en 6 maanden bent.

Als je bij verkeersschool Hogering begint met autorijlessen ben je verzekerd van een uitstekende lesinhoud en een uitstekende begeleiding die je door het gehele proces heen leidt om jouw rijbewijs te halen. Je kunt ervoor kiezen om losse lessen te nemen, of een compleet lespakket met examen(dit is voordeliger). Lessen is ook mogelijk in de avonduren. Jij kiest wat het beste bij je past. Ook kunnen wij je ophalen en afzetten bij school of werk.

De lessen vinden bij verkeersschool Hogering altijd plaats met dezelfde instructeur. De voortgang wordt bijgehouden op een instructiekaart, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Samen met jouw instructeur streef je ernaar om zo snel mogelijk de tussentijdse toets voor de rijvaardigheid te kunnen doen. Deze tussentijdse toets is niet verplicht, maar wordt door ons wel van harte aanbevolen.

Verkeersschool Hogering


Je krijgt les in een Opel Corsa. Opel heeft door de jaren heen zijn betrouwbaarheid en veiligheid wel bewezen. Niet alleen is deze Europese auto zeer energiezuinig en heeft hij een lage CO2-uitstoot, de auto is ook nog eens zeer veilig. De auto is uitgerust met diverse veiligheidssystemen, waaronder airbags, ABS, airco en elektronische hulpmiddelen om de stabiliteit te vergroten. Hij rijdt lekker comfortabel, met power en je voelt je volstrekt zeker in deze auto. Omdat de Opel Corsa niet te groot is, is het ook makkelijker met achteruit parkeren. Dat is niet alleen prettig tijdens de rijlessen, maar zeker ook tijdens het examen!

Een goede rijopleiding is een investering in jouw eigen toekomst als een goede en veilige weggebruiker. Je leert bij verkeersschool Hogering dan ook verantwoordelijk en veilig rijden. Door deze optimale voorbereiding kun jij snel je examen doen om dat felbegeerde rijbewijs te halen!
Verkeesrschool Almere